donderdag 30 juli 2020

Hallo Herfst-Winter catalogus van Stampin' Up! collega demonstratrices bloghop.

Welkom op mijn blog, leuk dat je er bent. Misschien kom je hier via de bloghop van collega Stampin' Up! demonstratrices. In deze hop geven we je graag een voorproefje van de geweldige nieuwe najaar/winter catalogus, oftewel de mini catalogus. Vanaf 4 augustus kan je hieruit bestellen in mijn webshop. Heb je de catalogus al ontvangen dan mag je natuurlijk altijd daarvoor je wensen al aan mij doorgeven. Heb je nog geen catalogus, neem dan gerust even contact met me op.

Veel plezier in ieder geval met deze bloghop!


Vandaag kan je via mijn blog dus doorhoppen naar de bloggen van collega's. De nieuwe catalogus zit vol met mooie producten. Ik weet het we zitten nog midden in de zomer en toch voordat je het weet zingen we weer bij de kerstboom. Fijn om dus op tijd aan de slag te gaan. En dat je met de producten uit deze catalogus alleen maar winterse dingen kunt maken is dus zeker niet zo. Bijvoorbeeld de stempelset Gift Wrapped, 153432 die je in een bundel samen kunt kopen met deze geweldige strik pons, bundel 155155 10% korting. Deze zeer veelzijdige set gebruik je het hele jaar door. De komende tijd ga je hier op mijn blog hier voldoende inspiratie van zien.


Soms wil je gewoon even uitpakken. En dan maak je een mega grote kaart. Deze is 25 x 25 cm en in meerdere lagen opgebouwd. De strikken zijn uit het nieuwe designpapier Plaid tidings, 153527, geponsd. Een geweldig pakket met heel veel verschillende ruitjes. Zo mooi.


En als je dan de smaak te pakken heb, waarom dan niet op een echte krans? De strikken heb ik uit restjes designpapier geponst van eerdere jaren. Ben jij ook zo gek op kransen? Ik heb een leuke workshop dag gepland in het thema kransen. Je leest er hier op mijn site meer over.

Ik hoop dat je dit voorproefje van de nieuwe catalogus leuk vindt.

Heb je de nieuwe catalogus nog niet en ben je klant van bij-Ellen? Kom gezellig langs om hem op te halen. En lukt dit niet? Laat het me graag even weten.

Wil je nog meer genieten van mooie voorbeelden, hop dan gezellig door naar mijn Stampin' Up! collega Yvon van Heugten Doensen


en wil je nog even terug naar  Ingrid Heijnen-Hermens

Veel plezier hier en op de andere bloggen. We vinden het trouwens heel leuk om te lezen wat je van onze projecten vindt.  Wil je geen berichtje meer missen? Abonneer je dan op dit blog of de nieuwsbrief. 

Graag tot een volgende keer.

En natuurlijk inspireer ik je ook graag op mijn YouTube kanaal. Iedere week nieuwe filmpjes. Korte techniek filmpjes of een replay van mijn wekelijkse facebook live. Donderdag 10 uur vergezel ik je graag bij je bakkie. Ik laat je een project zien en we kletsen even bij.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.Mijn basislijst van dingen die jouw hobby zoveel leuker maken. Gun jezelf goed gereedschap. Jouw projecten worden mooier en je werkt zoveel makkelijker. Ik regel het graag voor je.

Basis stempel uitrusting

1.Paper Trimmer
152392s Een goede snijmachine is onmisbaar
2.Paper Snips
103579s Deze schaar maakt knippen een feestje
3.Bone Folder
102300s Een vouwbeen voor mooie scherpe vouwen
4.Clear Block D
118485s Een heerlijk stempelblok voor stevige afdrukken
5.Simply Shammy
147042s Schone stempels voor mooie werkstukken

8 opmerkingen:

Ilona zei

Wat een leuke manier om de strikjes te verwerken zeg. En ook erg leuk dat je weer meedeed.
groetjes Ilona

kaneeltje zei

Leuk om jouw inspiratie te zien, deze strik pons was bij mij nog niet echt opgevallen!

Simone zei

Wat super creatief.. geweldig hoe je laat zien zien dat er zoveel meer mogelijk is dan alleen kaarten.

...Santekroam van Stempidoe... zei

Wat leuk Ellen , met die strikjes pons, ik had er niets mee, maar nu ik jou kaart zie denkik mmm, die pons en stempels biedt meer dan wat ik ein zag. Ook je krans is Super geworden. Mooi gedaan. Toevallige dat wij de enigste twee zijn met dit o, zo leuke ruitjes dsp, waar ik meteen verliefd op werd.

Groetjes Yvon

Ingrid Heijnen zei

Super leuk gemaakt Ellen!

Stampin' Harmony zei

Wat leuk gemaakt! Die krans is leuk ter decoratie! Leuk gedaan!

DB zei

Prachtige krans!! Heel gaaf gemaakt, Ellen.
Groetjes, Danielle

Angélique zei

Erg gaaf gedaan, vooral die krans!