zaterdag 8 augustus 2020

Embossing technieken op een geweldig kado voor een nieuwe woning, Coming Home van Stampin' Up!
Dit leuke label verhuis boekje maakten we tijdens een crafting bij-Ellen avondje. Deze avondjes zijn volgeboekt. Echter op vele andere momenten kan je ook terecht om deze techniekjes te leren. Maak zelf een groepje van minimaal 4 personen en we spreken een datum af. Of kom op een vrijdag langs tijdens mijn open atelier dagen. Vooraf informeren of er plek is is noodzakelijk.
Ik leer je graag alle foefjes om deze labels te maken. Of het toe te passen in je eigen projecten.

Ik gebruikte trouwens de #coming Home bundel uit de nieuwe catalogus. Niet alleen kerst dus. Gewoon het hele jaar prima te gebruiken.

Deze is wel handig om je vingers heel te houden....


Enthousiast voor de techniek of de bundel? Ik hoor het graag.Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.