Maandelijkse teambloghop van de training van Kylie Bertucci, hop gezellig mee over de hele wereld.

Wat leuk dat je vandaag langs komt op mijn blog. Je kunt de hele wereld over hoppen, gewoon door verder te lezen en door te klikken naar Stampin' Up! collega's van over de hele wereld.

Welcome to international guests, please use Google translate to understand all my writing. Thanks for passing by!


Vandaag een interactief, funfold of hoe je het ook wilt noemen kaartje. De set Stampin'Up! set Game on is zo een leukertje waar je hele andere kaartjes mee kunt maken. En met een vriend die graag fanatiek Bridge speelt moest ik deze set natuurlijk aanschaffen.

Voor het model van deze kaart ben ik geïnspireerd door Jennifer McGuire. Natuurlijk heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. 

De basis is een stuk Thick Whisper White van 29,3 x 10,5, deze heb ik aan beide kanten op ruim 7,3 mm gerild. Dit is wel een dingetje om goed in het midden uit te komen. Je kan ook eerst één kant rillen en dan de andere kant ernaar toe vouwen.
Ik heb gestempeld met Stazon inkt en verder gewerkt met Real Red en Basic black. De kleuren van het kaartspel. Uit Real red heb ik twee labels geponsd met de Label me lovely pons en deze in het midden gerild. Een balkje en een lintje maken dit kaartje af.Deze week ga je vast nog meer projecten met deze set voorbij zien komen. Abonneer je op dit blog en je mist geen blogberichtje meer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, buiten, de tekst 'KYLIE'S DEMONSTRATOR TRAINING PROGRAM MONTHLY TEAM BLOG HOP'

Zoals gezegd kan je lekker in de schaduw van je eigen tuin, balkon of kamer hoppen over de hele wereld. Hoe leuk is dat? En we vinden het ook heel leuk om te lezen wat je ervan vindt.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.Reacties

I like the way the card closes. Very unique.
Christy zei…
Lovely fun fold card!😊
Tracy Bish zei…
Great masculine fun fold card Ellen
Diane zei…
Great masculine card
Libby Dyson zei…
This is a very nifty gatefold card. Great for masculine occasions. Thanks for sharing.
Shelly Wadge zei…
Great card fold Ellen.