donderdag 10 september 2020

10x aan de slag met kleine stempeltjes, oftewel kan jij tot 10 tellen?

Je hebt het misschien al gemerkt, ik ben een beetje in de ban van de kleine stempeltjes. Maandagavond heb ik tijdens een teams meeting met mijn team deze voorbeelden uitgewerkt. Kies een stempelset waar meerdere kleine stempeltjes bij zitten. Of combineer er een paar met elkaar. En ga dan bijvoorbeeld cijfers stempelen. Bij deze cijfers heb ik alleen gebruik gemaakt van de kleine stempeltjes van de set #HarvestHellos. Schrijf de cijfers eerst op een kladje, dat maakt het iets makkelijker.
Binnenkort een serie cijfers met de set Free as a bird en een kaart die ik er mee gemaakt heb.

En donderdag natuurlijk om 10 uur weer een live workshop!


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.