vrijdag 25 september 2020

aan de slag met een sketch met vierkantjes en driehoekjes met #therighttriangle van StampinUp

Vandaag tijdens mijn facebook live maakte ik dit zakje. Gister zag je op dit blog ook al een vergelijkbaar zakje voorbij komen. Het basis idee van een sketch, vandaag op een andere manier uitgewerkt. Hoe? Kijk lekker naar het filmpje en ga er ook mee aan de slag.

De maten van dit tasje:
30,5 x 26,5 cm.
Ril de kortere kant op 10; 12,5; 22,5; 25 cm
Ril de lange kant op 2,5 cm van boven en aan de onderkant.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.