zaterdag 5 september 2020

Een dubbele of een enkele kaart? Een post card misschien?Een standaard kaart waar je 1 postzegel op wilt plakken kan snel te zwaar zijn. Soms maak ik daarom "enkele" kaarten. Nou ja dit zijn dus evengoed heel wat laagjes alleen niet nog eens op een dubbele kaart. Niet alleen vanwege de postzegels. Ook gewoon omdat ik het leuk vind. Deze postcard stempel is trouwens te koop bij Posthumus in Amsterdam. Een collega stempel bedrijf die best wat extra aandacht kan gebruiken in deze bizarre tijden.

De krans bundel kan je natuurlijk via mij bestellen. Of lekker in het atelier er mee komen werken.

Heb je al een kijkje genomen op de kranzen workshop dag: https://bij-ellen.nl/agenda/?a=full&id=341

Gun jezelf gewoon een heerlijk dagje uit.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.