zondag 27 september 2020

One sheet wonder met driehoekjes tijdens een speciale fb live

Voor de klanten en leden van het Tulpenteam hebben we een speciale besloten facebook groep. Geweldig wat hier allemaal in gebeurd. Heerlijk zoals iedereen elkaar inspireert. Natuurlijk verwen ik mijn klanten en team graag. Daarom zo af en toe een speciale fb live, alleen voor hen. De resultaten deel ik graag met jullie. En ben je klant van mij  of van één van de leden van het tulpenteam, dan ben je van harte welkom in de groep Crafting bij-Ellen.

3 kaarten uit 1 a4 en 1 velletje DSP. Leuk toch?

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.