zaterdag 12 september 2020

Vogels en bloemetjes omtoveren tot een serie cijfers.Deze serie cijfers heb ik gestempeld met de kleine onderdelen van de set Free as a bird. De moeder van een teamlid wordt binnenkort 85. Leuk toch om allemaal een kaartje naar haar te sturen?


Een leuke bijkomstigheid van Stampin' Up! demonstratrice zijn is het ontmoeten van andere mensen. We doen dit live in het atelier. En ook regelmatig online. In dit blogbericht schreef ik meer over mijn StampinUp avontuur.


Deze maakte ik eerder deze week al met de Harvest hellos set. Ga lekker spelen met stempels en inkt. Ik vind het heel leuk om jouw resultaten ook te zien.Van een craft zakje maak je zo een leuke verpakking voor je kaartjes.De kaart staat een beetje verhoogd. Leuk toch?

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.