zaterdag 3 oktober 2020

Wereldkaartenmaakdag oftewel Worldcardmakingday, live of live?

Vandaag is het wereldkaartenmaakdag. Wist je van het bestaan af? Niet nou dan weet je het nu.
De strekking is dat we veel kaarten maken en ook echt versturen naar allerlei mensen. 
Vandaag, zaterdag kan je in mijn atelier een leuke kaart maken. Of eigenlijk twee. Eentje gelijk versturen en de andere voor jezelf of om later nog weg te geven. Gezien alle ontwikkelingen blijven echter veel mensen thuis en heb ik een extra live uitzending gepland. Om ca. 11.30 uur ga ik live via YouTube. Als alles lukt tenminste. Misschien zijn er ook mensen in het atelier nog bezig. Extra gezellig. Misschien ben je thuis bezig en heb je vragen. Dan kan je ze live stellen.

Deze voorbeelden zijn vandaag in het atelier te maken. Een speciale prijs van € 5,= per persoon.Naar wie zou jij een kaartje willen sturen?

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.