zaterdag 7 november 2020

Kadobox met een kado enveloppen en droogbloemen standaardje

Ook deze box deel ik graag weer even met jullie. Dit keer een combinatie van een leuke enveloppen om geld in te geven. Een een leuk cadeautje met droogbloemen. In een stukje schors heb ik gaatjes geboord. Droogbloemen zitten los in het doosje. De ontvangster hoeft ze er alleen nog maar in te steken. Zie een ander voorbeeld hieronder.


Het kaartje is gestempeld met de nieuwste set Quite Curvy. Natuurlijk kunnen hier verschillende bloemetjes voor gebruikt worden.

Op bestelling ook verkrijgbaar in het atelier.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.