woensdag 23 december 2020

Snelle doosjes maken zonder te snijden, alle maten mogelijkDonderdag tijdens mijn fb live liet ik zien hoe je eenvoudig doosjes kunt maken. Ik was ge├»nspireerd door onze Stampin' Up! SEo Sara Douglas die dit liet zien tijdens haar live. Even omgerekend in cm en iedereen kan dit. 

Meer informatie tijdens mijn live. De opnamen vind je natuurlijk op mijn YouTube kanaal.

Neem een zelfde maat om langs alle randen te rillen. En vouw het doosje dan in elkaar. Voor de deksel neem je 1 mm minder. Bijvoorbeeld voor de bodem lang 3 cm rillen. Dan voor de deksel langs 2,9 cm. rillen. Vouw de hoeken naar wens naar binnen of naar buiten.

Heb je trouwens het leuke filmpje gezien en artikel gelezen op RTV NH?
Een leuke stuk over kerstkaarten in deze tijd van Jimmy Miltenburg & Elise Spetter.
Het originele filmpje kun je hier bekijken:  

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/277300/kerstkaarten-vliegen-de-deur-uit-en-in-we-kunnen-allemaal-extra-blijheid-gebruikenZoek jij nog een last minute cadeautje voor de kerst? Kijk dan woensdag 23 december om 19.30 uur op mijn YouTube kanaal naar een live. Hierin laat ik 3 last minute kado tips zien.

Kijk je mee?

Deze is in plaats van de fb live van de donderdag ochtend. Ik weet nog niet of die door gaat.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.