vrijdag 4 december 2020

Stampin' Up! Tulpenteam gezellig, creatief en groeien

Wat is er leuker dan creatief bezig zijn? Juist samen creatief aan de slag. Als Stampin' Up! demonstratrice heb ik inmiddels een geweldig en enthousiast team. We ontmoeten elkaar twee wekelijks in ieder geval via een online Teams meeting. Lekker vanuit je eigen stekkie even bijkletsen, de nieuwtjes delen. Vragen stellen en dan ook nog creatief aan de slag.


Afgelopen week gaf teamlid Marianne een workshop en gingen we er allemaal vol enthousiasme mee aan de slag. Een leuke Teabox kaart. Plat te versturen en na ontvangst leuk gevouwen neer te zetten. Ook erg leuk met een (batterij) thee lichtje erin.


Ik heb hier gewerkt met de poinsettia bundel. 
Wil jij meer weten over het Tulpenteam of hoe je Stampin' Up! demonstratrice wordt? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden. Iedereen kan er haar eigen ding mee doen. Niets moet en veel mag.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.