woensdag 30 december 2020

Workshoppakket Kies voor kleur 11 maar dan ff anders

Vandaag heerlijk twee projecten van de #5xAnders creatieve bundel uitgewerkt met ander papier. Wat een leuke projecten. Het doosje is ontworpen door Barbara vd Boom van Papertree. Het kaarten mapje is een ontwerp van Elles de Lang. Ik heb gewerkt met design papier wat je in de Sab kan uitkiezen bij je bestelling vanaf 60 euro. Het is heel gaaf. 

Donderdag, oudejaarsdag ga ik trouwens niet live. We hebben vast wel allemaal iets anders te doen. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.