vrijdag 15 januari 2021

Nieuwe creatieve bundel #5xAnders live en uitleg Kies voor kleur pakket en verslag van FB live van donderdag.

Vanaf vandaag is de nieuwe bundel van #5xAnders te bestellen. Dit keer een extra dikke bundel, 7 designers nemen jou mee in een heel leuk project. De materialen van de nieuwe voorjaarscatalogus staan centraal. Kijk vooral het filmpje met uitleg over de bundel en het nieuwste Kies voor Kleur pakket even voor alle informatie.

Het reguliere Kies voor kleur pakket is te koop voor € 17,50, excl. verzendkosten. 
Dit is mogelijkheid A. 

    
Deze maand heb ik aan het nieuwe pakket een workshop dag gekoppeld. Lees de informatie hieronder goed door en maak jouw keuze. Let op de uiterlijke besteldatum van 23 januari.

 

Heerlijk thuis in je eigen omgeving creatief aan de slag. Laat je inspireren door de leuke workshops die op deze dag voorbij komen. Bestel het complete workshop pakket en ook jij gaat de leukste en mooiste creaties maken. Je kan kiezen uit 3 varianten: 

1. Het Supercomplete Dragonfly Kies voor kleur pakket.

De dragonfly Garden bundel, stempels en bijpassende pons, inclusief een compleet materialen pakket voor de workshops.  In het pakket zit ook de #5xAnders creatieve inspiratie bundel. Daarbij ook linkjes naar "online" workshops die je later kunt volgen. € 62,50

 2. Het Kies voor kleur de Luxe pakket:

Dit pakket bevat de materialen voor de online workshops van deze dag. Ook de #5xAnders bundel, de uitleg en de filmpjes. Alleen de stempels/ pons zit er niet bij. € 27,50 ( indien je tussen 14 jan. en 24 jan. een bestelling plaatst vanaf 40 euro ontvang je dit pakket voor € 17,50)

 

3. Je zorgt zelf voor de materialen en wilt alleen online de workshops volgen € 15,=. ( alleen betalende leden krijgen toegang tot dit evenement)

 

in dit filmpje leg ik het ook even uit.

Voor vragen of bestellingen kan je mailen naar [email protected] Plaats je bestelling uiterlijk 23 januari. Inkten en andere basis materialen zijn niet bijgeleverd. Heb je vragen hierover, ik hoor het graag. Je ontvangt een betaalverzoek en ik ga voor je aan de slag. Onderaan dit bericht vind je meer producten die bij deze set passen. Als je je bestelling verhoogd tot 60 euro kan je iets leuks kiezen uit de SAB catalogus.

De workshops worden via fb gegeven.  Ze zijn ook op een later tijdstip en via andere kanalen terug te zien. Heb je de 6e geen tijd, geen probleem dus.Een voorbeeld van een eerder gemaakte kaart me deze geweldige set. 

Morgen de link naar het filmpje en foto's van mijn fb live van donderdag 14 januari. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.Dragonfly Garden Cling Stamp Set
€ 28,00
Dragonfly Garden Bundle (English)
€ 45,00
Dandy Garden 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 14,00
Dandy Garden Memories & More Card Pack
€ 12,00
Dandy Garden Memories & More Cards & Envelopes
€ 12,00
Mossy Meadow 3/16" (4.8 Mm) Braided Linen Trim
€ 8,50