vrijdag 29 januari 2021

Valentijn funfold kaart met #heartfelt van StampinUp

Tijdens mijn fb live van de donderdag om 10 uur maakte ik deze gezellige funfold kaart. Leuk in het thema valentijn. Leuk ook met de aardbeitjes die je deze week al veel voorbij zag komen. 


In mijn filmpje ook veel leuke projecten van eerder. De filmpjes vind je terug op mijn youtube kanaal.

Het filmpje van vandaag: https://youtu.be/KuDSsrHJrcsEn wil je het filmpje terug zien waarin ik die leuke enveloppe maakte met de sluiting van 4 harten? Neem dan hier even een kijkje https://youtu.be/KuDSsrHJrcs

Heb je trouwens geen Valentijn papier? Ik verkoop pakketjes met leuk hartjes papier en leuke dingetjes er bij voor 5 euro per stuk. Met het papier en wat cardstock kan ook jij de leukste projecten maken. op=op.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.