woensdag 20 januari 2021

Verjaardagskaart en kleuren met Stampin blends met de set #SnailedIt van Stampin' Up!

Alles vieren we anders. Alles is anders. En ja dan maak je ook weer eens andere projecten. Ook sturen we veel vaker kaartjes, die we misschien anders niet zouden versturen. Zo ook dit kaartje naar de dochter van een team lid van het Stampin' Up! Tulpenteam. Amber, van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat mijn kaartje door de post ook op tijd bezorgd is. Die post heeft het er ook maar extra druk mee.


Als basis werk ik graag met de kant en klare Note cards & Enveloppes. Mooi maatje kaart en mooie enveloppe gelijk er bij. Als ik met de Stampin Blends ga kleuren werk ik wel met een extra opleg velletje van 8,5 x 12 cm van het zelfde witte papier.


In het korte filmpje zie je hoe ik ze versneld maakte:
https://youtu.be/_c8FE0EXuUE
De ene kaart heb ik vooral ingekleurd/ gewerkt met Rococo Rose tinten. De andere met Mint Macaron. Het slakje is gekleurd met de kleur Crumb Cake. Alles met de lichte en de donkere variant.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.