donderdag 21 januari 2021

Wishing you the Berry Best, lekker verschillende sets combineren.

Vandaag een leuk combinatie kaartje. Simpel gestempeld met de set Berry Blessings die je uit kunt kiezen in combinatie met een geweldige papierset als je voor 120 euro besteld. Deze actie loopt tot eind februari. Wacht echter niet tot het laatste moment, dan zijn er wellicht dingen al op.Het envelopje uit de bundel Snailed it is voor zoveel dingen toepasbaar. Ik heb hem ook even met een embossing mal een bloementjes decoratie/ reliƫf gegeven.


De SAB set bij besteding van 120 euro.


Tijdens mijn facebook live vandaag, donderdag, om 10 uur ga ik ook lekker aan de slag met de aardbeitjes. Want je kan er ook een framboos van maken. Doe je mee? En lees het anders morgen terug op mijn blog.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.