vrijdag 5 februari 2021

A touch of ink in de hoofdrol met een leuke inkt, papier en stempels facebook live.


Deze geweldige stempelset kan je kiezen bij een bestelling van 120 euro. Deze actie loopt nog tot 28 februari. Natuurlijk kan je deze techniek ook met andere stempels doen. Ga er lekker mee aan de slag. In het filmpje, het ongemonteerde verslag van mijn facebook live laat ik je zien hoe je dit kunt maken.
Veel plezier.


Tot eind februari loopt die geweldige actie waarbij je bij je bestelling extra cadeautjes uit kunt kiezen. Neem snel contact op als je meer wilt weten.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.