zondag 28 februari 2021

Oud en nieuw, combineren van verschillende producten in deze leuke kado verpakking

Misschien heb je wel eens iets van mijn stempel collectie gezien. De houten stempelwand achter mij bij het filmen. Of de wand met Stampin' Up! stempels die nu niet meer gewoon te koop zijn. Ik kan er geen afstand van nemen. De huisjes set, Trimming the Town van afgelopen kerst is ook ze een voorbeeld van een set die je nooit weg moet doen. Ik maakte hier een kado doosje xxl van. Leuk voor een nieuwe woning. En dan weer lekker combineren met de nieuwe spullen. Gaaf toch.

Iedere maat is mogelijk 😁

Werk een label ook eens af met een uitgestand figuur. 


Huisje op knijper geplakt. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.