dinsdag 16 maart 2021

De dinsdag van hoe doe je dat nou, vandaag een tip bij het embossen met Stampin'Emboss powder White

Embossen wil niet veel meer zeggen dan een verdikking aanbrengen. 
Dit kan koud, met bijvoorbeeld een embossing mal op een stansmachine.
Of het kan heet, een combinatie van embossingpoeder, plakkende inkt, Versamark en een Heattool.

De gebruikte producten vind je onderaan dit bericht.
Zelf heb ik niet altijd zin om deze materialen er bij te pakken. Daarom maak ik een voorraadje aan op zwart papier. Bijna alle projecten worden afgemaakt met een wit-geƫmbosde tekst op zwart karton. En dan bedoel ik met afmaken een extra finishing touch aangeven.
In het korte filmpje zie je het proces. Wil je het zelf een keertje uitproberen? Op afspraak ben je welkom in het atelier.Het tekstje plaatste ik op een project wat ik tijdens een door mijzelf gevolgde workshop maakte. Tamara dankjewel voor je uitleg. https://youtu.be/VjqrFAKlzzcLeuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.