vrijdag 12 maart 2021

Een eenvoudig funfold kaart in 3 varianten

Geïnspireerd op vergelijkbare funfold kaartjes heb ik deze variant ontworpen. Hier gaat niet zoveel papier in en kan met 1 postzegel verzonden. En niet onbelangrijk, niet moeilijk en leuk te maken.


De gele, So Saffron variant is gemaakt met behulp van de stempels en stanzen van de Hey Birthday Chick set. Hij is zo ontzettend leuk.


De basiskaart is 10 x 20 cm, rillen op 10 cm.
Dan een strook voor het "fun" gedeelte van 3 x 20 cm, rillen op 5, 10 en 15 cm. Vouwen tot een 'W".
Voor de voorkant een stukje stempelpapier of designpapier van 9,5 x 9,5 cm.Deze groene, Soft Sea Foam variant maakte ik tijdens mijn facebook live. Ik gebruikte de stempelset Nothing's Better Than in combinatie met de stanzen.

Bewerkt de strook met uitgestansde figuren en stempel naar wens er van alles bij.Voor deze uitvoering was ik geïnspireerd door een filmpje van onze SEO Sara Douglas. Stempelen op designpapier, dan hoef je niet meer te kleuren. Ik heb hier het papier uit In good taste gecombineerd met Blushing bride cardstock. Gestempeld met Early Espresso.

Uiteraard leg ik alles stap voor stap uit in het volgende filmpje.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.