zaterdag 27 maart 2021

Paasverrassingen op de vrijdag na het filmpje

Tijdens de Facebook live van donderdag om 10 uur maakte ik deze projectjes. Het idee om een Paaspakket te maken komt van de #5xAnders bundel en dan het project van Hester. Te leuk om er niet mee aan de slag te gaan. Wie ga jij verrassen met een leuk pakket?


Paastraktaties in de kleurstelling Terracotta Tile


In een andere kleurstelling, namelijk So Saffron en Pear Pizzazz, meer foto's van deze projecten vind je in dit blogbericht.


Leuk toch op een bordje.


Gebruik je fantasie en wat je in huis hebt of kunt kopen. Servetten, paaseitjes, zakjes thee/ koffie, of andere snoepjes. Hier maak je denk ik iedereen blij mee. Even gezellig kijken ik het maakte?Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.