donderdag 11 maart 2021

Restjes papier, nog meer voorbeelden nu met de #artgallery bloemen

Tijdens de twee wekelijkse online team meating met het Stampin' Up! Tulpenteam kletsen we altijd eerst even bij. We delen leuke projecten die gemaakt zijn, vragen kunnen gesteld en ik klets iedereen even bij op het gebied van de SU nieuwtjes. En daarna gaan we natuurlijk ook nog even creatief aan de slag. Dit keer stond het gebruik van restjes centraal. Stempelen op restjes om precies te zijn.

Donderdag tijdens mijn fb live maakte ik ook 3 projectjes met deze techniek. Kijk de opname gerust even terug op mijn YouTube kanaal.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.