zondag 25 april 2021

Bouquet of Hope Paper Pumpkin box in de hoofdrol met andere projecten.Tijdens een YouTube live uitzending op zaterdag morgen 24 april liet ik verschillende andere projecten zien die je met deze leuke box kunt maken. In het filmpje de uitleg stap voorstap. Hieronder de foto's en aanvullende tips. De box is te bestellen zolang de voorraad strekt. 


Snij het blanco deel van de kaart op 10 cm af. Ril voor de bodem op 2 cm. Kwart slag draaien en dan rillen op 4,5 en 6,5 en 11 en 13 cm. Knip in zoals je in het filmpje ziet. 


De nieuwe labelstansen uit de nieuwe catalogus. 
Kijk de opname terug op mijn YouTube kanaal. Een kort filmpje met alle projecten. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.