woensdag 28 april 2021

#countdownjaarcatalogus #nog6dagen te gaan vandaag vandaag met #BeautyOfTheEarth suite in de hoofdrolZoals je al eerder in het blogbericht van gister heb kunnen lezen zal ik de komende dagen, nog 6 te gaan, steeds nieuwe producten in de hoofdrol zetten. De projecten zijn nagenoeg hetzelfde. Leuk om te zien wat een andere stempel. papier of pons met een ontwerp doet. Donderdag tijdens mijn Facebook live kan je zelf zien hoe ik alles maak. 

Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.

Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin' Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.