dinsdag 20 april 2021

De eerste voorbeeld kaartjes met de Paper Pumpkin box Bouquet of Hope op de dinsdag van hoe doe jij dat nou!

Vandaag ontving ik mijn box met de mooie producten van de Bouquet of Hope paper pumpkin box. Een doosje vol met materialen om minimaal 9 kaarten te maken. Zeer geschikt voor de beginnende creatieveling. Ik heb eerst de 3 voorbeeldkaartjes gemaakt. Echt nagemaakt zoals de folder het aangeeft. 


Het stempel setje wat in deze box zit. Grote bloem is ca. 8 cm hoog. 

Voor mij een hele uitdaging om het zo te doen. Later ga je andere voorbeelden zien met deze box. Zie jij het ook wel zitten om hier mee aan de slag te gaan? Bestel dan deze box vandaag nog bij mij. Hij kost 26 euro. Heb je nog helemaal geen stempel materialen? Dan adviseer ik je om er een stempel blok bij aan te schaffen. Je kan het zelf in mijn webshop bestellen. Of je stuurt mij een berichtje en ik neem contact met je op over het vervolg. Ophalen in het atelier, of liever naar huis opsturen. Kan beiden.
Je leest er hier meer over.


In dit filmpje laat ik zien hoe ik de box open en de eerste kaartjes maak.Zaterdag 24 april geef ik een online workshop met dit pakket op YouTube. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.