maandag 26 april 2021

De makkelijke maandag, gelukkig weer wat in het atelier aan de slag geweest.


De wereld komt weer een beetje tot leven. De natuur buiten gaat hard. De bollenvelden kleuren snel. Heerlijk. Ook mocht ik weer wat mensen in mijn atelier ontvangen. Het bloemwerk van vorige week is helemaal goed gekomen. Een leuke creatieve en constructieve dag gehad met het Sales team van het Stampin' Up! Tulpenteam. We hebben ons weer niet hoeven vervelen.
De projecten van de crafting avond. Dit keer een mix. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.