donderdag 1 april 2021

Een boekenleggerkaart, gemaakt voor een swap

Via een online groep heb ik deze maand mee gedaan met een Happy Mail swap. Echt heel leuk om eens te doen. De groep heet Stampin' Party en het was super georganiseerd door o.a. Danielle Bennenk. We kregen een omschrijving hoe een kaart te maken en via de mail waren we gekoppeld aan iemand en daar hebben we de kaart naar toe gestuurd. Helaas lukte het niet om hem begin van de maand te versturen en werd het pas de laatst dagen van de maand. Ik vind het ook leuk om hem hier met jullie te delen.
 In het voorbeeld werd gewerkt met design papier. Ik vond het leuk om gestempelde delen toe te voegen. Ik heb gewerkt met de kleuren pacific point en gergeous grape. Niet echt gewone kleuren voor mij. We heel leuk om hier mee aan de slag te gaan. Natuurlijk de combinatie van papier en inkt in dezelfde kleuren. De stempelsets waar ik mee werkte zijn de Brushed  Blooms (gaat ons helaas verlaten) en Very Versailles (deze topper blijft gelukkig)

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.