donderdag 15 april 2021

Een kijkkastje met leuke bewegende libellen, de #DragonflyGarden set weer eens in de hoofdrol
Ken je die ouderwetse kijk kastjes nog?

Ik zag zoiets ergens op internet voorbij komen en ben daar mee aan de slag gegaan. Een paar stempels zetten en dan leuk versieren met blaadjes en beestjes. Wil je weten hoe ik deze kaart maken? Kijk dan naar mijn fb live op donderdag om 10 uur. En lukt het je niet om live te kijken, dan kijk je toch later. Vanaf vrijdag staat alles op  mijn blog en Youtube kanaal.
Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.