vrijdag 23 april 2021

Een moederdagkaart met driehoekjes in de hoofdrol met een leuk uitleg filmpje.

Donderdagochtend 10 uur, vaste prik ga ik live op facebook. Deze week ging  me dit niet lukken. Wel heb ik natuurlijk een leuk filmpje voor jullie opgenomen. Deze kaart is volgens mij erg geschikt voor moederdag. En pas je de kleuren iets aan dan kan hij voor vele doeleinden gebruikt worden.

Wil je weten hoe ik hem maakte? Kijk dan dit filmpje even terug.


gebruikte stansen: Stitched Triangles dies, 152710

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.