woensdag 7 april 2021

Power of hope Paper pumpkin box en sterkte of medeleven kaarten maken.

Helaas hebben we allemaal op zijn tijd kaartjes nodig om iemand anders een hart onder de riem te steken. Wij kaartenmakers maken er velen, ook voor anderen.
Dinsdag 13 april gaat er een nieuwe Paper Pumpkin box in de verkoop. De Power of hope box. voor 26 euro heb je een compleet pakket waar je minimaal 9 kaarten mee kunt maken. Er zit een stempelsetje in, inkt, lintjes en vele andere materialen. Reserveer jouw box op tijd bij mij. Ik bestel op 13 april vroeg in de ochtend. Hier lees je er nog iets meer over https://www.ellenliefting.nl/p/power-of-hope-paper-pumpkin-box.html 

Om bij dit onderwerp aan te sluiten is de maanduitdaging van de VIB/ Tulpenteam groep voor april medeleven, sterkte kaarten. Ik maakte deze voorbeelden alvast. Donderdag tijdens mij fb live ga ik weer andere voorbeelden maken. Ik laat dan ook zien hoe ik deze kaartjes maakte. Heel eenvoudig.Ik stempelde de tak met de Nederlandse set Natuurlijk voor altijd, 153979. De tekst is van een SAB set van dit voorjaar. Op Crumb Cake cardstock stempelde ik met Soft Suede inkt.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.