zondag 11 april 2021

ZondagOp een basis kaartje sponsde ik een driehoek met de kleur Highland Heather. Eerst een egale laag. Daarna even een bolletjes Mask/ template erop gelegd en ook nog licht gespond. Dan de kaart op de stamparatus gefixeerd. Mal met open driehoek erop. Hierover heen met dezelfde kleur de vlinder gestempeld. 
Vervolgens de  dichte uitgeponsde driehoek iets kleiner geknipt en hier het tot nu gestempelde mee afgedekt. De stempel en kaart liggen nog steeds op dezelfde plek. Ik had eerst een afdruk gemaakt met Gorogeous Grape, dat gaf heel weinig contrast. Daarom nog een extra afdruk met zwart hierover heen. Nu was ik tevreden met het resultaat. Zie de foto's hieronder ook.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.