woensdag 2 juni 2021

#bloemenspecial deze keer de tulpen, gewoon omdat het kan.


Deze kaartjes waren voorbeeldjes voor Bakkie en kaart. Een leuk eenvoudig kaartje met gezelligheid en een bakkie maken. Je mag er nu even naar kijken. Als ik terug ben van even lekker bijkomen ben je weer van harte welkom. Deze week dus geen bakkie en kaart.

Wel ga ik  donderdag 3 juni om 10 uur live op facebook aan de slag met de stanzen van de viooltjes. Doe je mee? het verslag kan je vrijdag op dit blog en YouTube terug zien.

Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.


  
Geen opmerkingen: