zondag 23 mei 2021

Een supermooie funfold kaart, ook weer een project uit de #5xAnders bundelVandaag was ik geïnspireerd door het project van gastdesigner Annita. Wat een mooi project. Ook dit is toch een feestje om te ontvangen? Heb je de bundel nog niet? Neem contact met me op en ik mail je een PDF met de beschrijvingen van de projecten van afgelopen week.En ook deze kaart kan plat gemaakt worden zodat hij  in een enveloppe over de post verstuurd kan worden.

Vanaf 4 mei is de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.

Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin' Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.


  
Geen opmerkingen: