woensdag 5 mei 2021

Hieperdepiep hoera atelier bij-Ellen bestaat vandaag 6 jaarWie had 6 jaar geleden kunnen bedenken waar ik, waar wij nu staan. Ik ben dankbaar dat ik dit mag en kan vieren. Daarom krijgen de eerste zes bestellers vanaf nu een leuk cadeautje bij hun bestelling. En heb je net besteld? Misschien nog een klein dingetje er bij😉 dan doe je ook mee hoor. Een vel cardstock bij je bestelling 🤣. Dit geldt niet als losstaande bestelling. Alleen bestellingen die vandaag 5 mei doorgegeven worden doen mee. Mail of app jouw wensen door. 


Als je nog wat inspiratie zoekt? Al deze nieuwe producten stonden afgelopen week op dit blog. 

Vanaf 4 mei gaat de nieuwe catalogus live en kan ook jij deze mooie materialen bestellen. Je catalogus kan je als klant bij mij in het atelier ophalen. Liever opsturen? Geen probleem. Heb je het afgelopen half jaar voor min. 50 euro besteld dan stuur ik hem graag naar je op. Nog geen klant, ik vraag 5 euro vergoeding voor het opsturen en de catalogus. Bij je volgende bestelling vanaf 50 euro verreken ik deze kosten.

Word je heel erg enthousiast van alle mooie nieuwe materialen in de catalogus? Misschien is het dan een idee om in mei in het Stampin' Up! Tulpenteam in te stappen. Met deze geweldige instapactie is de verleiding wel heel erg groot. 

Leuk dat je mijn blog bezoekt. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogberichten via de mail?
Abonneer je via deze link en mis geen bericht meer.

Heb je vragen over de gebruikte technieken of materialen? Ik adviseer je er graag over. 
En je bestelling verzorg ik natuurlijk ook graag.
Liefs Ellen.


  
Geen opmerkingen: