donderdag 17 juni 2021

Achtergronden en voorgrond bij elkaar passend maken
De tekst in deze stempelset is heel veelzijdig. Ik heb een achtergrond gemaakt en in dezelfde kleuren een paar uitgestansde bloemen erop bevestigd. Dit formaat kaart, 7x14,5 cm (en dan de bovenkant dubbel gevouwen) vind ik een heel fijn formaat om op te werken.


Iets andere kleuren, geeft gelijk weer een ander resultaat.


Voor mijn vakantie had ik even een voorraadje uitgestansd. Heerlijk om iets op voorraad te hebben om even een serie kaarten te kunnen maken. Vooraf denk je dat je alle tijd hebt om veel te kunnen maken. En dan ben je op pad en dan is heerlijke boek toch ook wel weer erg leuk.

Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!

Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?

Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.

Kom je ook bij het Stampin' Up! Tulpenteam?

Liefs Ellen.


  

Geen opmerkingen: