zaterdag 5 juni 2021

Een labelalbum maken tijdens een online workshop of in het atelier.Dit leuke label album heeft iedereen deze dag in elkaar kunnen zetten. In het pakket zaten de basismaterialen waardoor het heel leuk en makkelijk te maken was. Natuurlijk heeft iedereen er ook een eigen draai aan gegeven met eigen foto's of spreuken.De foto's waar kinderen op staan heb ik even tijdelijk met een cirkel afgeschermd.


Zaterdag 29 mei was een spannende dag. Voor het eerst heb ik een combinatie van een Online workshop en een persoonlijke workshop gedaan. Het was voor alle partijen een fantastische dag. Zeker voor herhaling vatbaar. De komende dagen ga je foto's van werkstukken van deze workshops zien. En heb je nu zoiets van dat wil ik ook mee maken? Meld je aan voor de nieuwsbrief, volg me op sociale media en je hoort wanneer er weer iets nieuws georganiseerd wordt.


Dit bloemetje is zo leuk en veelzijdig toe te passen.


Op een leuke waaier kan je veel extra foto's kwijt.


Wil je de workshop als nog volgen? Een link naar de verborgen opnames met een uitleg in een PDF is te koop voor € 7,50. 

Dit pakket is een voorbeeld van het (online) workshop pakket Kies voor kleur wat atelier bij-Ellen regelmatig uit geeft. Meer informatie lees je op de speciale Kies voor kleur pagina.


Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!

Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?

Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.

Kom je ook bij het Stampin' Up! Tulpenteam?

Liefs Ellen.


  

Geen opmerkingen: