dinsdag 20 juli 2021

Nog 2 weekjes slapen en dan …….
Dan gaat de nieuwe najaar mini catalogus live. En begint er een leuke aanbieding periode. 2 maanden SAB. En onder andere dit geweldige glitter papier kan je kiezen bij een bestelling van 60 euro. Wel moet ik er bij vermelden, dit staat ook in de catalogus dat het snijden van dit glitter papier je stansen, schaar en mesjes kunnen beschadigen, bot kunnen maken. 
Deze super veelzijdige set is zo leuk om mee te werken. Op mijn YouTube kanaal twee filmpjes met tips en andere ideeën. 
Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!

Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?

Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.

Kom je ook bij het Stampin' Up! Tulpenteam?

Liefs Ellen.


  


  
Geen opmerkingen: