vrijdag 16 juli 2021

All Squared Away, Stansen en stempelen de perfectie combinatie voor geweldige resultaten.Welkom bij de Facebook-hop van Nederlandse Stampin’Up! Demonstratrices. Geen thema deze maand; ik heb ervoor gekozen om met de set All Squared Away aan de slag te gaan . Klik op onderstaande link om naar Miranda Wijmer- Westerhof te gaan:  https://www.facebook.com/mirandawijmer


Naast dat ik dit bericht op Facebook geplaatst heb deel ik het ook nog in dit blogbericht. Van hieruit kan je weer terug naar facebook om bij de collega's inspiratie op te doen. 
Verderop in dit bericht vind je de linken naar de andere collega's.

Nieuwsgiering hoe ik deze kaartjes maakte? Kijk dan de opname even terug via mijn YouTube kanaal. Klik op bovenstaande foto voor de opname.Deze kaartjes maakte ik als voorbereiding. Calypso Coral is hier de hoofdkleur. Heb papier is ook weer van de perziken.


Geen thema of aan de slag met het thema natuur. Vond ik wel een leuke om met deze set te doen. De laatste 2 Facebook live van mij ben ik met deze leuke stansen en stempels aan de slag gegaan. Ik inspireer je graag om de diversiteit van deze set te laten zien. Wil je er meer over zien en weten hoe ik het gemaakt heb? Neem dan zeker een kijkje op mijn YouTube kanaal. Daar staan diverse filmpjes met onder andere deze set.

Klik op onderstaande linken om terug te gaan naar de facebook hop.Waar ga ik mee aan de slag? Mooi patroon papier? Zelf stempelen of een combinatie van deze twee. Met de voorbeelden die je in dit bericht ziet kan je alle kanten op. 


Leuk dat je mijn blog bezoekt. 
Veel plezier en inspiratie!

Heb je vragen? Mail me gerust.
Wil je tips en nieuws ontvangen?

Wil je iets bestellen? Mail me of bezoek mijn webshop.

Kom je ook bij het Stampin' Up! Tulpenteam?

Liefs Ellen.


  

Geen opmerkingen: