workshops


Stampin' Up! activiteiten en workshop mogelijkheden

Stampin' Up! activiteiten: 

Stampin' Up! activiteiten:
Voor alle activiteiten in het atelier is het noodzakelijk vooraf te reserveren.

Wil je de volledige 360 * tour door het atelier beleven?


Zelf aan de slag met de mooie materialen van Stampin Up!

 bij-Ellen biedt diverse mogelijkheden:


Online Workshops:

Regelmatig geef ik online een workshop. Deze zijn soms live, en soms vooraf opgenomen,  te volgen via mijn Facebook pagina Creatief atelier bij-Ellen.  Alle filmpjes zijn terug te zien via mijn YouTube kanaal Ellen Liefting. Deze workshops zijn allen gratis te volgen.
Soms geef een een betaalde online workshop, vaak met vooraf een materialen pakket te bestellen. Deze workshops worden aangekondigd in deze agenda.
Mijn programma Kies voor Kleur is een combinatie van een online workshop en materialen pakket. Te volgen wanneer het jou schikt. Kijk hier voor het actuele aanbod.

"Stampin' Up! open atelier"

Zolang we nog beperkende maatregels hebben is ook open atelier alleen mogelijk na vooraf reserveren.
Zelf aan de slag gaan met de vele materialen die in het atelier aanwezig zijn. Stempels, inkten, stansen, mallen etc. Je mag heel veel gebruiken. Er zijn altijd nieuwe voorbeelden aanwezig van bijvoorbeeld een eenvoudig werkstuk. Je krijgt een korte instructie en gaat dan vooral zelf lekker aan de slag. Het is geen workshop met begeleiding. De winkel is gewoon open. De gebruikte materialen reken je apart af.  Je betaald per uur of een veelvoud hiervan. Aanmelden kan alleen of met meerdere personen op de meeste vrijdagen ben je van 10.00 tot 17.00 uur welkom.   Soms zijn er andere tijden. Informeer altijd even vooraf.
Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Soms is het atelier gesloten, bel vooraf  om teleurstelling te voorkomen. Tussen 12 en 13 eet ik graag  een broodje. Tijdens een geplande workshop of rondleiding is er geen ruimte om aan de slag te gaan.
De basisprijs is € 6,= euro per uur.

Crafting Club:

Gezelligheid, samen creatief aan de slag gaan. Wat is er leuker?
Per keer betaal je € 12,50. Dit is voor circa 2 uur creatief aan de slag in atelier bij-Ellen. In principe inclusief de materialen. Tenzij er veel en duurdere materialen worden gebruikt. Er wordt gestempeld, met papier gewerkt. Kaarten, boekjes, doosjes en nog veel meer is er mogelijk. Op ieder "Club Moment" wordt er een project aangeboden wat je na kan maken. 
In de Google agenda vind je de geplande woensdag avonden, van 19.00-21.00 uur en de vrijdagmiddagen van 14.00-16.00 uur. Kom bijvoorbeeld (twee) wekelijks of maandelijks. Deze activiteit is minder geschikt niet ervaren stempelaars.
Je kan je voor het hele jaar opgeven, dan is je plek gereserveerd. Of je geeft je per keer op. vol =vol.
Maak gebruik van een strippenkaart. Koop een kaart voor 11 Club momenten en betaal voor 10x. De kaart kost € 125,=
Deze woensdagavonden zijn heel populair en meestal vol. Als je interesse hebt informeer dan naar de mogelijkheden. Op veel vrijdagen kan je het programma van de woensdag ook draaien. Heb je interesse in deze activiteit wellicht een andere avond, laat het me weten. Er is een wachtlijst. 

Bakkie en kaart:

Even gezellig bijkletsen. Een bakkie er bij, koffie of thee. Een koekje. En ondertussen een eenvoudig kaartje maken. Voor €7,50 bied ik dit op afspraak aan. We maken het project wat ik voorbereid heb. We houden ons aan de geldende Corona regels. Bij binnenkomst mondkapje op, handen reinigen en uiteraard heb je geen klachten. Zie verder instructie in atelier. 

Inschrijven kan voor deze momenten:

Dinsdag van 10.30 tot 11.30 uur

Vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur

zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur.

Aanmelden noodzakelijk!

Een eenvoudig projectje wat iedereen kan. We maken één kaart met enveloppe volgens een stap voor stap proces. Laat je verrassen wat we gaan doen. vol=vol.

Basisworkshop Stampin' Up! van bij-Ellen

Wil je graag de eerste kneepjes van het werken met deze mooie materialen goed onder de knie krijgen? Volg dan de basisworkshop Stampin' Up! Uitleg van de diverse materialen en de mogelijkheden. Je gaat gelijk ook zelf aan de slag en maakt o.a. een leuke serie labels met de diverse technieken. Een goede basis om daarna zelf verder aan de slag te gaan. Uiteraard kleden we deze 2 uur aan met koffie/thee en zitten de materialen bij de prijs inbegrepen. Op de meeste vrijdagen (10-17) of zaterdag (10-14) vanaf 2 personen te boeken. Andere dagen vanaf 6 personen te boeken.
Prijs voor deze workshop € 19,50.
Indien je na deze workshop een bestelling plaatst voor Stampin' Up! materialen vanaf 50 euro ontvang je een korting van € 10,00.
Meer informatie en voorwaarden over een workshop bij-Ellen lees je op de bij-Ellen pagina.

Liever een privé-les? 

Ook dat kan. Op een moment dat het jou en mij schikt prikken we ca. 2,5 uur en gaan dan aan de slag met de technieken of materialen waar jij mee wil werken. Voor deze privé-les vraag ik € 42,50.

Workshops met een eigen thema of techniek:

Geplande workshops volgens een thema of techniek vind je in de agenda op de website terug. Past de datum je niet? Meld je met een groepje vanaf 6 personen en we prikken een andere datum. Soms kan je de workshop ook tijdens een open atelier doen. Enige ervaring is dan wel wenselijk.