Kies voor Kleur


Het workshoppakket van bij-Ellen heet Kies voor kleur. Bijna iedere maand maak ik een pakket met mooie materialen voor leuke projecten. Een uitleg op papier en via film hoort er ook bij. Soms is dit live in een besloten facebook groep. Soms ook in combinatie met een workshop in het atelier te doen.
De vaste prijs is € 17,50 per pakket, excl. verzendkosten.

Hieronder lees je bovenaan het meest actuele pakket en de data van bestellen etc. Daaronder de vele pakketten die al geweest zijn. Sommige zijn nog op voorraad. Wil je alleen de link met filmpjes en de pdf met de uitleg ontvangen van de workshops? Dit is te koop voor € 7,50.

Op dit moment wordt een nieuw pakket met data etc. ontwikkeld. Je hoort er z.s.m. meer over. Onderstaande workshops en pakketten zijn al eerder uitgebracht.

Kies voor kleur pakket 15:  in combinatie met een online workshop dag!

Vanwege groot succes gaan we weer een online workshop dag geven. Op zaterdag 29 mei van 10.00 tot ca. 16.00 uur gaan we weer gezellig samen creatief aan de slag. Je kan de workshops live volgen in een besloten facebook groep. En lukt het je niet (alles)  om live mee te doen? dan kijk je gewoon op een ander moment terug. De groep en opnames blijven bestaan. En als je geen facebook hebt? dan zet ik de opnames graag voor je door naar een verborgen plek op  YouTube.
Het pakket inclusief de workshops heeft weer de vaste prijs van € 17,50. Een mooi pakket van materialen waar we dit keer een project mee gaan maken wat je gaat vullen met allemaal andere kleine projectjes. Weer genoeg te leren en te doen.  Deze prijs is exclusief verzendkosten. 


Reserveer jouw pakket en plekje nu! In ieder geval uiterlijk13 mei. 
Leuk kado voor moederdag!

We gaan o.a. werken met de nieuwe stempelset Flowers of Friendship. Een geweldige set met bijpassende pons. Je kan hem er natuurlijk gelijk bij bestellen....De stempelset in combinatie met de pons, 155590 kost € 42,25.

Liever alleen de workshops volgen zonder materialen pakket? Voor € 7,50 ben je ook welkom in de speciale facebook groep. Stampin' Up! Tulpenteamleden hebben gratis toegang tot deze groep.Voor april geen kies voor kleur pakket echter wel het mooie paper pumpkin pakket van Stampin’Up! Deze power op hope box bevat alle materialen om 9 kaarten te maken. Met voorbeelden en foto instructie. Natuurlijk doe ik er een leuke online workshop bij. Je leest er op de speciale pagina meer over. Kies Voor Kleur: Maandelijkse workshop pakketten, zeer complete pakketten van materialen met uitleg op papier en via een filmpje. 
Vaste prijs € 17,50 excl. verzendkosten. (brievenbus pakket)
 Bestellen kan tm. de 25e van iedere maand. Uitlevering vind daarna z.s.m. plaats.


  • Iedere maand nieuwe projecten, unieke inspiratie en deze wordt niet openbaar gedeeld.
  • Uitleg via een werkbeschrijving en een filmpje. Nieuw: soms vindt de uitleg plaats via een FB live opname in een besloten fb groep. Filmpjes zijn live en later oneindig terug te zien, ook via YouTube.
  • Technieken van kleuren en stempelen
  • Royaal papier pakket bestaande uit Stampin' Up! cardstock, designpapier en bijpassende materialen. In kleur geheel bij elkaar passend
  • geen stempels bijgesloten. Natuurlijk wel er bij te bestellen. Ook goed te maken met andere, eigen, stempels.
  • Iedere maand een workshop filmpje met uitleg van min. 2 projecten. Te kijken en te maken op een moment dat het jou schikt. Soms ook op een speciale dag live te volgen via een besloten Facebook groep. De filmpjes blijven voor jou beschikbaar.
  • Een complete workshop to-go pakket. Je kan hier thuis mee aan de slag.
  • Liever in het atelier aan de slag met jouw pakket? Kom 2 uurtjes lekker met jouw set werken voor € 12,50. Ik zorg natuurlijk voor een lekker aangekleed bakkie er bij. (je brengt dan je eigen set mee of reserveert deze vooraf)
  • regelmatig wordt de inspiratie van het pakket niet alleen door mij samengesteld. Een onderdeel van het pakket is dan de creatieve bundel #5x Anders. Voorbeelden van 5 verschillende designers.


De lente komt eraan, voel je het ook? Het nieuwe kies voor kleur pakket zal in het teken van de Lente in combinatie met Pasen staan. De Subtiele kleuren van de "Subtles Collection" staan in de hoofdrol. In het pakket onder andere een half pakket van het Designer Series Paper Assortiment Subtles, 153072. Ook van al deze kleuren zit er een cardstock in. Natuurlijk aangevuld met leuke andere materialen.
Het pakket is weer voor de vaste prijs van € 17,50 te koop. De uitleg van minimaal 3 projecten wordt gegeven via een besloten Facebook groep. De planning is nu om op zaterdag 13 maart de workshops live te geven. Dit is even afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. o.a. de maatregelen van Corona. In ieder geval ontvang je 3 uitgewerkte projecten op papier met 3 filmpjes. En heb je geen facebook dan ontvang je de linken naar deze filmpjes op YouTube later via de mail.

De prijs voor het pakket, € 17,50 is dus inclusief de online live workshops!!!

Wil je extra goed voorbereid met dit pakket aan de slag? Bestel er dan de Stampin Write Markers in de kleur Subltes gelijk bij, 147156, € 37,50
http://www.stampinup.nl/products/subtles-stampin-write-markers?demoid=5025486 

Wil je meedoen met je eigen materialen, dat kan natuurlijk ook. Je betaald dan € 7,50.

Ik ga met verschillende stempelsets werken, natuurlijk kan je met je eigen materialen hier ook mee aan de slag, je hebt dus echt niet al deze sets nodig. Het wordt een leuke combinatie juist van verschillende stempels. Kippen, bloemen, vlinders, abstract. In allerlei stijlen te verwerken.

Hey Birthday Chick, 154 464 stempels of het complete pakket met stansen 158631
Hey Chick, 158190 (oude sab set) of het complete pakket met stansen 158627
Brushed Blooms, 154432 of het complete pakket met stansen 156231
Kies voor kleur pakket Januari 2021:

Deze maand een speciale uitgave. Lees de informatie rustig door en kom je er niet uit, neem dan graag contact met me op. Deze maand kan je kiezen uit 3 verschillende varianten van de Kies voor Kleur. Dit komt omdat ik vanwege de verlenging van de Lockdown een online workshopdag heb georganiseerd. Ik combineer dit graag met deze pakketten.

Dit zijn de mogelijkheden:
A. Het reguliere Kies voor kleur pakket. Compleet als altijd met een uitgebreide uitleg op papier. Ook ontvang je via de mail de pdf van de uitleg, een fotopagina bestand en linkjes naar filmpjes om lekker aan de slag te gaan. Onderdeel van het pakket is deze maand ook weer de #5xAnders creatieve bundel, dit is de uitleg op papier en pdf. De materialen zijn bij dit pakket uit de Fine Art Floral suite. Het cardstock en designpapier zijn hieruit. Verder leg ik je heel veel uit over gevorderd maskeren. Misschien heb je mijn laatste online workshops gevolgd. Dit gaat nog een grote stap verder. Heel erg gaaf. Dit pakket heeft de reguliere prijs van € 17,50 excl. verzendkosten dit geld voor alle pakketten.

Dan zijn er nog 3 andere varianten die ik combineer met een online workshop dag op zaterdag 6 februari.


Heerlijk thuis in je eigen omgeving creatief aan de slag. Laat je inspireren door de leuke workshops die op deze dag voorbij komen. Bestel het complete workshop pakket en ook jij gaat de leukste en mooiste creaties maken. Je kan kiezen uit 3 varianten:

1. Het Super complete Dragonfly Kies voor kleur pakket.

De Dragonfly Garden bundel, stempels en bijpassende pons, inclusief een compleet materialen pakket voor de workshops.  In het pakket zit ook de #5xAnders creatieve inspiratie bundel. Daarbij ook linkjes naar "online" workshops die je later kunt volgen. € 62,50

2. Het Kies voor kleur de Luxe pakket:

Dit pakket bevat de materialen voor de online workshops van deze dag. Ook de #5xAnders bundel, de uitleg en de filmpjes. Alleen de stempels/ pons zit er niet bij. € 27,50 ( indien je tussen 14 jan. en 24 jan. een bestelling plaatst vanaf 40 euro ontvang je dit pakket voor € 17,50. Stampin' Up! Tulpenteam leden kunnen het deluxe pakket ook aanschaffen voor de kortingsprijs van € 17,50).

3. Je zorgt zelf voor de materialen en wilt alleen online de workshops volgen € 15,=. ( alleen betalende leden krijgen toegang tot dit evenement)

Voor vragen of bestellingen kan je mailen naar [email protected] Plaats je bestelling uiterlijk 23 januari. Inkten en andere basis materialen zijn niet bijgeleverd. Heb je vragen hierover, ik hoor het graag. Je ontvangt een betaalverzoek en ik ga voor je aan de slag.

De workshops worden via fb gegeven.  Ze zijn ook op een later tijdstip en via andere kanalen terug te zien. Heb je de 6e geen tijd, geen probleem dus.


Kies voor kleur pakket December:

Vanaf nu te bestellen het nieuwste Kies voor Kleur pakket. De Playing with Patterns Suite staat in de hoofdrol bij 5 verschillende designers. Natuurlijk is het weer een heel compleet pakket met mooie bij elkaar passende materialen. De stempels en stanzen zitten niet standaard bij het pakket. Natuurlijk zijn ze wel apart te bestellen. Bestel jouw pakket nu. Vanaf 15 december worden de pakketten gemaakt en verzonden. Nog steeds de vaste prijs van € 17,50 excl. verzendkosten. 


Kies voor kleur pakket November:

Deze maand geen uniek pakket van bij-Ellen, echter het unieke pakket van Stampin' Up!. Een speciale kerst paper pumpkin box. Vanaf nu kan je je box bij mij reserveren. Ik kan ze bestellen op 3 november en ga er dan speciaal vroeg mijn bed voor uit. Op=op. Dit pakket kost € 26,=Dit is de inhoud van de box. Als je de box bij-Ellen besteld ontvang je een extra materialen pakketje om een leuke verpakking te maken. Dit en een extra online workshop hoort er allemaal bij. Op maandag 23 november is er in de avond een online workshop die je ook op andere momenten terug kunt kijken. Als je nog geen stempelmaterialen hebt raad ik je aan om extra een stempelblok te bestellen. Met blok nr. D kan je alles bewerken. Eenmalig kost dit je 10,50 extra. 

Kies voor kleur pakket Oktober:


De basis voor het pakket van deze maand is de creatieve bundel #5xAnders. Deze bundel zit in het pakket in combinatie met heel veel materialen om deze voorbeelden te maken. Dit keer dus niet alleen inspiratie van mij, maar in totaal van 5 verschillende designers. Hoe leuk is dit. En omdat het de 11e editie is zit er meer in dan eigenlijk zou kunnen voor de prijs van € 17,50. Een extraatje van bij-Ellen omdat het de 11e editie is. In het pakket zit een pakketje Designer papier van 6x6 van het pakket Trimming the Town, 153491. Wil je heel veel kaartjes maken bestel dan gelijk een heel pakket bij je pakket. Deze maand in de aanbieding met 15% korting. Zoveel inspiratie dat wil je echt allemaal maken. Bestel uiterlijk 20 oktober jouw pakket dan maak ik het z.s.m. voor je in orde. 


Kies voor kleur pakket September:


Dit ornament, het doosje en het papier zijn een onderdeel van het Kies voor kleur pakket nummer 10 al weer. Naast deze materialen vind je in het pakket  onder andere het designpapier, lint en beades pearls en uitgestansde bloemen van de Poinsettia place suite. Een beschrijving van een paar mooie, snelle kerstkaarten en nog veel meer. Een zeer compleet pakket voor nog steeds de zelfde prijs van € 17,50. Tot eind deze maand, september, te bestellen. Uitlevering is z.s.m. na bestellen. In dit filmpje zie je het pakket ook.

Kies voor kleur alternatief pakket augustus:

In plaats van een eigen pakket samen te stellen wil het het Paper Pumpkin pakket van Stampin' Up! zelf promoten. De box of Sunshine is een geweldig complete box waar je veel plezier van gaat hebben. Voor 26 euro ontvang je onder andere een stempelsetje, inkt en materialen om 8 kaarten te maken. Reserveer jouw box op tijd, vanaf 11 augustus kan ik hem bestellen. op=op. En natuurlijk doe ik er iets extra's bij. Op 21 en 22 augustus ben je van harte welkom voor een inloop workshopje. En kan je niet langskomen? Ik ga vast ook nog iets filmen.


Kies voor Kleur pakket Juli:

De in colors staan in de hoofdrol. In het pakket, nummer 9 al weer, natuurlijk het cardstock, designpapier,lint en embellishments. Een leuk ruimtelijk project. En extra een cursus om meer te doen met Stampin' Write markers. Deze zitten niet standaard in het pakket. Het pakket kost € 17,50. (materialen, projecten, foto bestand en link naar uitleg film)

Tip: bestel ze er gelijk bij en je kan heel veel mooie projecten maken.  De stiften kosten € 18,75. En bestel je ze er gelijk bij, dan doe ik er iets toepasselijks nog voor je extra bij!
Vanaf nu te bestellen!


Kies voor Kleur pakket juni/juli: 
World of Good suite met een Harmonica boekje als project!Dit alles voor € 17,50 per workshop to-go pakket! 

Reserveer jouw pakket via [email protected]
Je bent niet verplicht om iedere maand mee te doen. 

Je bestelling kan je aanvullen met de stempelset waar mee gewerkt wordt. Er kan natuurlijk ook met andere stempels worden gewerkt.

De materialen kunnen na betaling opgehaald worden of verstuurd. Verzendkosten zijn € 4,50 per brievenbus pakketje. De materiaal pakketjes, instructie op pdf en film worden z.s.m. na de bestelling uitgeleverd.  Echter indien de materialen niet voorradig zijn kan dit iets langer duren. Je krijgt bericht na je bestelling met de verwachte levertijd.

Kies voor Kleur Pakket mei is gemaakt met de materialen uit
 de Siertuin collectie suite.

Dit alles voor € 17,50 per workshop to-go pakket! 

Reserveer jouw pakket via [email protected] . Je bent niet verplicht om iedere maand mee te doen. 

Je bestelling kan je aanvullen met de stempelset waar mee gewerkt wordt. Er kan natuurlijk ook met andere stempels worden gewerkt.

De materialen kunnen na betaling opgehaald worden of verstuurd. Verzendkosten zijn € 4,50 per brievenbus pakketje. De materiaal pakketjes, instructie op pdf en film worden z.s.m. na de bestelling uitgeleverd. 

In Color 2020/2022 (workshop) pakket:

Vind jij de nieuwe kleuren van Stampin' Up! ook zo mooi? En wil je hier wel een basis pakket van aanschaffen? Dan ben je bij-Ellen aan het juiste adres.


Je kan kiezen uit verschillende modules:

a. Cardstock, lint, designpapier, enamal dots: waarde € 13,50

b. Setje Stampin' Write markers 2020-2022 153125 € 18,75

c. alle 5 de nieuwe kleuren inktpads € 40,50

Geef jouw keuze door:  a, b, c of een combinatie van de losse onderdelen.
Bij je bestelling vanaf € 40,= ontvang je een leuke online workshop met deze nieuwe kleuren. 


Eerder uitgegeven afleveringen van Kies voor Kleur:

Van november 2019 tm. mei 2020 bestond het Kies voor Kleur pakket uit de onderstaande materialen. Vanaf mei 2020 is de samenstelling aangepast. Onderstaande pakketten zijn nog te bestellen tot eind mei 2020, of zolang de voorraad strekt. Indien je alleen de film en instructies wilt ontvangen kan dit ook. 

Maand 1 tm. 6 volledig digitaal ontvangen in één bestand via de mail € 22,50

Maand 1 tm. 6 deels digitaal ontvangen (linken naar video en pdf foto pagina's) en deels met afgedrukte werk instructie en bijpassende materialen ( o.a. cardstock, designpapier, lint) geen Stampin blends' € 39,50

Indien je gelijk de eerste 6 maanden aan wilt schaffen á € 86,40 dan ontvang je alle blends uit de cursus, met royaal pakket van bijpassend cardstock en designpapier.


Om met de Stampin' Blends te kunnen werken heb je memento inkt nodig. Ook is een blender pen een absolute aanrader. Wil je gelijk een goed basis pakket hebben voor deze cursus bestel dan het startpakket er bij.  Het startpakket kost € 13,00 en bestaat uit een Tuxedo Black Memento Ink pad en een Stampin' Blends Color Lifter.


Speciale aanbieding: Een half jaar Kies voor Kleur in combinatie met startpakket € 95,00 met ook nog het extra papier pakket! 

Je kan de materialen iedere maand zelf ophalen in het atelier. Opsturen kan natuurlijk ook. De verzendkosten worden dan bij je bestelling apart berekend. 

Kies voor Kleur Maand 1
Stampin' Blends rood (dark Poppy Parade) en groen ( dark Pretty Peacock);
Er wordt gewerkt met de  stempelset Christmas Gleaming en extra ivm mogelijk andere maand beginnen ook voorbeelden met A good man.  Je kan deze sets er bij bestellen. Ook kan je de gebruikte technieken toepassen met eigen stempels. 1e uitlevering nov. 2019.

Kies voor Kleur maand 2
Stampin' Blends Blauw: Dark Night of Navy en de color Lifter. Als je de color lifter al hebt adviseer ik de light Night of Navy. Ook de kleur Crumb Cake is een goede aanvulling op je kleuren scala. Laat weten wat je wilt. Er wordt gewerkt mt de stempelset Sailing Home. 1e uitlevering dec. 2019

Kies voor Kleur maand 3
Stampin' Blends Calypso Coral Light en Dark. Er wordt gewerkt met de stempelset Pluk de dag. 1e uitlevering jan. 2020.

Kies voor Kleur maand 4
Stampin' Blends Daffodil Delicht en dark Old Olive. Er wordt gewerkt met de stempelset Free as a bird. 1e uitlevering feb. 2020.

Kies voor Kleur maand 5
Stampin' Blends Hightland Heather en Flirty Flamingo. Er wordt gewerkt met de stempelset To a wild rose. 1e uitlevering mrt. 2020.

Kies voor kleur maand 6.
Stampin Blends dark Pumpkin Pie en light Bermuda Bay. Er wordt gewerkt met de stempelset Vlinderdans. In combinatie met de bijpassende pons. 1e uitlevering april 2020


Kies voor Kleur maand 7 en verder:
Vanaf mei 2020 wordt de opzet van Kies voor Kleur iets anders. Iedere maand een geweldig pakket van papier aangevuld met andere materialen. Denk dan aan een blend, een stift of iets anders om jou weer iets te leren en lekker aan de slag te gaan. Laat je verrassen! Natuurlijk met werkbeschrijving van minimaal twee voorbeeldprojecten. Op papier en een filmpje. De prijs blijft € 14,50.
Bestellingen worden na de 15e van de maand uitgeleverd. Je kan per maand meedoen of natuurlijk gelijk voor langere tijd reserveren.

Krijg je ook gelijk zin om aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op en geef jouw reservering door. En wil je het cadeau krijgen/ geven? natuurlijk regel ik een toepasselijke cadeaubon voor jou. 

Geen opmerkingen: