Kies voor Kleur

Wil jij ook iedere maand geweldige unieke inspiratie in combinatie met mooie materialen ontvangen?
Kies dan voor Kleur!
  • Iedere maand nieuwe projecten, unieke inspiratie en deze wordt niet openbaar gedeeld.
  • Uitleg via een werkbeschrijving en een filmpje. Alleen beschikbaar voor de kopers.
  • Technieken van kleuren en stempelen
  • Royaal papier pakket bestaande uit Stampin' Up! cardstock, designpapier en bijpassende materialen. In kleur geheel bij elkaar passend
  • geen stempels bijgesloten. Natuurlijk wel er bij te bestellen. Ook goed te maken met andere, eigen, stempels.
  • Iedere maand een workshop filmpje met uitleg van min. 2 projecten. Te kijken en te maken op een moment dat het jou schikt. 
  • Een complete workshop to-go pakket. Je kan hier thuis mee aan de slag.
  • Liever in het atelier aan de slag en gebruik maken van de materialen van mij? Kom 2 uurtjes lekker met jouw set werken voor € 12,50. Ik zorg natuurlijk voor een lekker aangekleed bakkie er bij. (je brengt dan je eigen set mee of reserveert deze vooraf)
Kies voor kleur pakket November:

Deze maand geen uniek pakket van bij-Ellen, echter het unieke pakket van Stampin' Up!. Een speciale kerst paper pumpkin box. Vanaf nu kan je je box bij mij reserveren. Ik kan ze bestellen op 3 november en ga er dan speciaal vroeg mijn bed voor uit. Op=op. Dit pakket kost € 26,=Dit is de inhoud van de box. Als je de box bij-Ellen besteld ontvang je een extra materialen pakketje om een leuke verpakking te maken. Dit en een extra online workshop hoort er allemaal bij. Op maandag 23 november is er in de avond een online workshop die je ook op andere momenten terug kunt kijken. Als je nog geen stempelmaterialen hebt raad ik je aan om extra een stempelblok te bestellen. Met blok nr. D kan je alles bewerken. Eenmalig kost dit je 10,50 extra. 

Kies voor kleur pakket Oktober:


De basis voor het pakket van deze maand is de creatieve bundel #5xAnders. Deze bundel zit in het pakket in combinatie met heel veel materialen om deze voorbeelden te maken. Dit keer dus niet alleen inspiratie van mij, maar in totaal van 5 verschillende designers. Hoe leuk is dit. En omdat het de 11e editie is zit er meer in dan eigenlijk zou kunnen voor de prijs van € 17,50. Een extraatje van bij-Ellen omdat het de 11e editie is. In het pakket zit een pakketje Designer papier van 6x6 van het pakket Trimming the Town, 153491. Wil je heel veel kaartjes maken bestel dan gelijk een heel pakket bij je pakket. Deze maand in de aanbieding met 15% korting. Zoveel inspiratie dat wil je echt allemaal maken. Bestel uiterlijk 20 oktober jouw pakket dan maak ik het z.s.m. voor je in orde. 


Kies voor kleur pakket September:


Dit ornament, het doosje en het papier zijn een onderdeel van het Kies voor kleur pakket nummer 10 al weer. Naast deze materialen vind je in het pakket  onder andere het designpapier, lint en beades pearls en uitgestansde bloemen van de Poinsettia place suite. Een beschrijving van een paar mooie, snelle kerstkaarten en nog veel meer. Een zeer compleet pakket voor nog steeds de zelfde prijs van € 17,50. Tot eind deze maand, september, te bestellen. Uitlevering is z.s.m. na bestellen. In dit filmpje zie je het pakket ook.

Kies voor kleur alternatief pakket augustus:

In plaats van een eigen pakket samen te stellen wil het het Paper Pumpkin pakket van Stampin' Up! zelf promoten. De box of Sunshine is een geweldig complete box waar je veel plezier van gaat hebben. Voor 26 euro ontvang je onder andere een stempelsetje, inkt en materialen om 8 kaarten te maken. Reserveer jouw box op tijd, vanaf 11 augustus kan ik hem bestellen. op=op. En natuurlijk doe ik er iets extra's bij. Op 21 en 22 augustus ben je van harte welkom voor een inloop workshopje. En kan je niet langskomen? Ik ga vast ook nog iets filmen.


Kies voor Kleur pakket Juli:

De in colors staan in de hoofdrol. In het pakket, nummer 9 al weer, natuurlijk het cardstock, designpapier,lint en embellishments. Een leuk ruimtelijk project. En extra een cursus om meer te doen met Stampin' Write markers. Deze zitten niet standaard in het pakket. Het pakket kost € 17,50. (materialen, projecten, foto bestand en link naar uitleg film)

Tip: bestel ze er gelijk bij en je kan heel veel mooie projecten maken.  De stiften kosten € 18,75. En bestel je ze er gelijk bij, dan doe ik er iets toepasselijks nog voor je extra bij!
Vanaf nu te bestellen!


Kies voor Kleur pakket juni/juli: 
World of Good suite met een Harmonica boekje als project!Dit alles voor € 17,50 per workshop to-go pakket! 

Reserveer jouw pakket via [email protected]
Je bent niet verplicht om iedere maand mee te doen. 

Je bestelling kan je aanvullen met de stempelset waar mee gewerkt wordt. Er kan natuurlijk ook met andere stempels worden gewerkt.

De materialen kunnen na betaling opgehaald worden of verstuurd. Verzendkosten zijn € 4,50 per brievenbus pakketje. De materiaal pakketjes, instructie op pdf en film worden z.s.m. na de bestelling uitgeleverd.  Echter indien de materialen niet voorradig zijn kan dit iets langer duren. Je krijgt bericht na je bestelling met de verwachte levertijd.

Kies voor Kleur Pakket mei is gemaakt met de materialen uit
 de Siertuin collectie suite.

Dit alles voor € 17,50 per workshop to-go pakket! 

Reserveer jouw pakket via [email protected] . Je bent niet verplicht om iedere maand mee te doen. 

Je bestelling kan je aanvullen met de stempelset waar mee gewerkt wordt. Er kan natuurlijk ook met andere stempels worden gewerkt.

De materialen kunnen na betaling opgehaald worden of verstuurd. Verzendkosten zijn € 4,50 per brievenbus pakketje. De materiaal pakketjes, instructie op pdf en film worden z.s.m. na de bestelling uitgeleverd. 

In Color 2020/2022 (workshop) pakket:

Vind jij de nieuwe kleuren van Stampin' Up! ook zo mooi? En wil je hier wel een basis pakket van aanschaffen? Dan ben je bij-Ellen aan het juiste adres.


Je kan kiezen uit verschillende modules:

a. Cardstock, lint, designpapier, enamal dots: waarde € 13,50

b. Setje Stampin' Write markers 2020-2022 153125 € 18,75

c. alle 5 de nieuwe kleuren inktpads € 40,50

Geef jouw keuze door:  a, b, c of een combinatie van de losse onderdelen.
Bij je bestelling vanaf € 40,= ontvang je een leuke online workshop met deze nieuwe kleuren. 


Eerder uitgegeven afleveringen van Kies voor Kleur:

Van november 2019 tm. mei 2020 bestond het Kies voor Kleur pakket uit de onderstaande materialen. Vanaf mei 2020 is de samenstelling aangepast. Onderstaande pakketten zijn nog te bestellen tot eind mei 2020, of zolang de voorraad strekt. Indien je alleen de film en instructies wilt ontvangen kan dit ook. 

Maand 1 tm. 6 volledig digitaal ontvangen in één bestand via de mail € 22,50

Maand 1 tm. 6 deels digitaal ontvangen (linken naar video en pdf foto pagina's) en deels met afgedrukte werk instructie en bijpassende materialen ( o.a. cardstock, designpapier, lint) geen Stampin blends' € 39,50

Indien je gelijk de eerste 6 maanden aan wilt schaffen á € 86,40 dan ontvang je alle blends uit de cursus, met royaal pakket van bijpassend cardstock en designpapier.


Om met de Stampin' Blends te kunnen werken heb je memento inkt nodig. Ook is een blender pen een absolute aanrader. Wil je gelijk een goed basis pakket hebben voor deze cursus bestel dan het startpakket er bij.  Het startpakket kost € 13,00 en bestaat uit een Tuxedo Black Memento Ink pad en een Stampin' Blends Color Lifter.


Speciale aanbieding: Een half jaar Kies voor Kleur in combinatie met startpakket € 95,00 met ook nog het extra papier pakket! 

Je kan de materialen iedere maand zelf ophalen in het atelier. Opsturen kan natuurlijk ook. De verzendkosten worden dan bij je bestelling apart berekend. 

Kies voor Kleur Maand 1
Stampin' Blends rood (dark Poppy Parade) en groen ( dark Pretty Peacock);
Er wordt gewerkt met de  stempelset Christmas Gleaming en extra ivm mogelijk andere maand beginnen ook voorbeelden met A good man.  Je kan deze sets er bij bestellen. Ook kan je de gebruikte technieken toepassen met eigen stempels. 1e uitlevering nov. 2019.

Kies voor Kleur maand 2
Stampin' Blends Blauw: Dark Night of Navy en de color Lifter. Als je de color lifter al hebt adviseer ik de light Night of Navy. Ook de kleur Crumb Cake is een goede aanvulling op je kleuren scala. Laat weten wat je wilt. Er wordt gewerkt mt de stempelset Sailing Home. 1e uitlevering dec. 2019

Kies voor Kleur maand 3
Stampin' Blends Calypso Coral Light en Dark. Er wordt gewerkt met de stempelset Pluk de dag. 1e uitlevering jan. 2020.

Kies voor Kleur maand 4
Stampin' Blends Daffodil Delicht en dark Old Olive. Er wordt gewerkt met de stempelset Free as a bird. 1e uitlevering feb. 2020.

Kies voor Kleur maand 5
Stampin' Blends Hightland Heather en Flirty Flamingo. Er wordt gewerkt met de stempelset To a wild rose. 1e uitlevering mrt. 2020.

Kies voor kleur maand 6.
Stampin Blends dark Pumpkin Pie en light Bermuda Bay. Er wordt gewerkt met de stempelset Vlinderdans. In combinatie met de bijpassende pons. 1e uitlevering april 2020


Kies voor Kleur maand 7 en verder:
Vanaf mei 2020 wordt de opzet van Kies voor Kleur iets anders. Iedere maand een geweldig pakket van papier aangevuld met andere materialen. Denk dan aan een blend, een stift of iets anders om jou weer iets te leren en lekker aan de slag te gaan. Laat je verrassen! Natuurlijk met werkbeschrijving van minimaal twee voorbeeldprojecten. Op papier en een filmpje. De prijs blijft € 14,50.
Bestellingen worden na de 15e van de maand uitgeleverd. Je kan per maand meedoen of natuurlijk gelijk voor langere tijd reserveren.

Krijg je ook gelijk zin om aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op en geef jouw reservering door. En wil je het cadeau krijgen/ geven? natuurlijk regel ik een toepasselijke cadeaubon voor jou.