bestellen

Vind jij de materialen van Stampin' Up! ook zo mooi?

In de webwinkel  kan je  de mooie materialen uitkiezen. 🛒 

Je kan ze direct bestellen, betalen, met een creditcard of paypal, en thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn dan altijd € 5,95.

Speciale september bestel actie:
Hostcode: Gebruikt de actuele code die op dit blog staat!

Vul de code in tijdens het bestel proces en je ontvangt de volgende maand een extraatje. Bij bestellingen via de site boven de 200 euro hostcode niet gebruiken. Je ontvangt dan extra rewards die je direct kan besteden.

Een andere mogelijkheid is de materialen uitzoeken en de bestel/ ordernummers aan mij doormailen. Ik bestel ze dan voor jou en laat ze bij mij bezorgen. Je betaald vooraf de bestelde materialen aan mij. Door op deze manier te bestellen heb je geen verzendkosten. Je kan de materialen ophalen in het atelier en dan gelijk weer nieuwe inspiratie op doen.

Lees hieronder meer over de extra Bonus actie!

De derde mogelijkheid is gezellig langskomen in het atelier en daar de materialen bestellen, betalen en later ophalen.

Stampin' Up! Club Bonus Actie:

Als extra "bonus" bij je SU bestelling verdien je spaarpunten. Voor iedere 25 euro die je besteedt aan SU materialen ontvang je 1 punt. Echt 25 euro, dus niet 24,50 of 49 euro. Een volle kaart met 10 punten staat gelijk aan een "workshop-coupon" van € 15,=. Te gebruiken voor de toegang tot de club avonden en de materialen van de club bijeenkomsten. De volle spaarkaart mag je zelf besteden of aan een ander cadeau doen. Spaarkaarten zijn in het atelier verkrijgbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden, bewaren, van je punten. Spaarpunten worden niet gegeven bij aanschaf van het starterspakket.

Leden van het Stampin' Up! tulpen team verdienen deze bonus punten over hun eigen bestellingen/ omzet. Het spaarsysteem en vergoeding kan elkaar aanvullen en mag door elkaar gespaard worden.

Stampin' Up! party organiseren

Wil jij kennis maken met de mooie materialen van Stampin' Up! samen met andere creatievelingen? Organiseer dan een (online) party. Jij zorgt voor de gasten, ik zorg voor de invulling. Natuurlijk in overleg met jou. Een korte workshop, materialen laten zien, gelegenheid om te bestellen. Als gastvrouw ontvang je afhankelijk van de omzet leuke extra's. Voor de workshop vraag ik een kleine vergoeding. 


Stampin' Up! Webwinkel

Reacties