Bestellen

Vind jij de materialen van Stampin' Up! ook zo mooi?
Lees hieronder welke bestelmethode het beste bij jou past en hoe ik jou nog extra verwen met je bestelling.

1. In de webwinkel  kan je  de mooie materialen uitkiezen. 🛒 
Je kan ze direct bestellen, betalen, met een creditcard of paypal, en thuis laten bezorgen. Bezorgkosten zijn dan altijd € 5,95. Gebruik graag de actuele gastvrouwcode bij je directe bestelling in de webshop. Je ontvangt dan bij je bestelling vanaf 50 euro een extra attentie.

Vul de code in tijdens het bestel proces en je ontvangt de volgende maand een extraatje. Bij bestellingen via de site boven de 200 euro hostcode niet gebruiken. Je ontvangt dan extra rewards die je direct kan besteden.

2. Bestel via de mail en zelf ophalen: Een andere mogelijkheid is de materialen uitzoeken en de bestel/ ordernummers aan mij [email protected]  Ik bestel ze dan voor jou en laat ze bij mij bezorgen. Je betaald vooraf de bestelde materialen aan mij. Door op deze manier te bestellen heb je geen verzendkosten. Je kan de materialen ophalen in het atelier en dan gelijk weer nieuwe inspiratie op doen.

3. Bestel via de mail en op laten sturen: Indien je je bestelling direct thuis gestuurd wilt hebben kan je ook het proces van 2. aanhouden. Bij je bestelling komt dan 5,95 aan verzendkosten. Na ontvangst van jouw betaling maak ik de bestelling gelijk in orde en wordt je pakket direct vanuit het magazijn in Duitsland naar jou thuis gestuurd.

4. Bestel in het atelier: De vierde mogelijkheid is gezellig langskomen in het atelier en daar de materialen bestellen, betalen en later ophalen.

Kies Voor Kleur: Maandelijkse workshop pakketten, zeer complete pakketten van materialen met uitleg op papier en via een filmpje. Bestellen kan tm. de 25e van iedere maand. Uitlevering vind daarna z.s.m. plaats.

Speciale actie pakketten of ander acties vind je op deze speciale bestelpagina.

Stampin' Up! Club Bonus Actie:

Bij iedere bestelling ontvang je een handgemaakte kaart of iets anders. Daarnaast als extra "bonus" bij je SU bestelling verdien je spaarpunten. Voor iedere 25 euro die je besteedt aan SU materialen ontvang je 1 punt. Echt 25 euro, dus niet 24,50 of 49 euro. Een volle kaart met 10 punten staat gelijk aan een "workshop-coupon" van € 15,=. Te gebruiken voor de toegang tot de club avonden en de materialen van de club bijeenkomsten. De volle spaarkaart mag je zelf besteden of aan een ander cadeau doen. Spaarkaarten zijn in het atelier verkrijgbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het bijhouden, bewaren, van je punten. Spaarpunten worden niet gegeven bij aanschaf van het starterspakket.

Stampin' Up! party organiseren

Wil jij kennis maken met de mooie materialen van Stampin' Up! samen met andere creatieveling? Organiseer dan een (online) party. Jij zorgt voor de gasten, ik zorg voor de invulling. Natuurlijk in overleg met jou. Een korte workshop, materialen laten zien, gelegenheid om te bestellen. Als gastvrouw ontvang je afhankelijk van de omzet leuke extra's. Voor de workshop vraag ik een kleine vergoeding. 


Stampin' Up! Webwinkel